Monthly Archives: September 2014

10705084_826868500679385_1926591014_n

Otro gadu pēc kārtas uz Baltijas kausa sacensībām, kas šogad no 12. līdz 14.septembrim norisinājās Rīgā, devās Vecpiebalgas šautriņu mešanas kluba komanda. Arī šogad “Baltijas kauss” bija Latvijas, Baltijas un WDF reitinga turnīrs, kā arī Baltijas valstu atklātais komandu čempionāts. Par Baltijas čempiona titulu cīnījās 17 komandas. Kopumā sacensībās piedalījās 34 dāmas un 73 kungi no Anglijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas un Somijas.

Ļoti labu sniegumu demonstrēja Kristīne Kuzmane un Avelīna Lāce, kuras pāru sacensībās izcīnīja augsto 2.vietu, bet dāmu komandu cīņās ieņēma 3.vietu. Kungiem tik labi neveicās, bet arī guva vērtīgus punktus komandai.
Komandu kopvērtējumā šautriņu mešanas klubs “Vecpiebalga” ierindojās augstajā 6.vietā!

Sīkāk par rezultātiem : www.latviadarts.com

Informācija tika sagatavota no Latvijas Darts Organizācijas mājas lapas.

Jau šīs nedēļas nogalē Rīgā norisināsies Baltijas kauss 2014 sacensības. Arī šogad tās ir iekļautas WDF pasaules reitinga turnīru kalendārā. Čempioni tiks noskaidroti individuāli, pāros un komandu vērtējumā. Otro gadu ar Vecpiebalgas novada pašvaldības atbalstu, šajās sacensībās piedalīsies šautriņu mešanas kluba “Vecpiebalga” komanda.

Komandā startēs - Kristīne Kuzmane, Avelīna Lāce, Matīss Bauers, Jānis Bačkins, Oskars Kuzmans un Gunārs Zommers

kristine

Priekulē, 6. un 7. septembrī norisinājās šautriņu mešanas sacensības – Priekules kauss 2014. Sacensības ir iekļautas Latvijas un Baltijas reitinga kalendārā. Kopumā sacensībās piedalījās 45 dalībnieki no Latvijas un Lietuvas. Kā vienīgā no šautriņu mešanas kluba “Vecpiebalga” piedalījās Kristīne Kuzmane un ļoti veiksmīgi.

Sestdienā notika individuālās sacensības, kurās Kristīne izcīnīja augsto 2.vietu, vienīgais zaudējums finālā 3 : 5 pret mājinieci – Irēnu Bauzi. Atkal mazliet pietrūka veiksmes un meistarības līdz uzvarētājas titulam Latvijas reitinga turnīros.

Svētdienā notika pāru sacensības, kurās Kristīne startēja ar ŠMK “Priekule” pārstāvi – Laimu Upenieci. Grupā nācās piedzīvot trīs zaudējumus, bet ar divām uzvarām bija gana, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Pusfinālā zaudējums 2 : 4 un iegūta 3.vieta.

Sacensību noslēgumā Kristīne tika pie balvas par labākajiem statistikas rādītājiem dāmu konkurencē. Vēl jāatzīmē, ka vadošais Latvijas šautriņu metējs – Madars Razma kļuva par pirmo Baltijā, kuram izdodas uzvarēt legu ar 9 bultu.

Informācija sagatavota no ŠMK “Priekule” māja lapas : www.smkpriekule.lv

Vertical Menu

Search

Categories