Monthly Archives: March 2015

21. martā Vaiņodē norisinājās Latvijas reitinga sacensības šautriņu mešanā. Sacensībās piedalījās 52 kungi un 14 dāmas no Latvijas un Lietuvas. Vienīgā no Vecpiebalgas kluba startēja Kristīne Kuzmane. Veiksmīgs starts Kristīnei līdz finālam, kurā diemžēl nācās piekāpties mājiniecei – Irēnai Bauzei ar 2:5. Kristīnei stabili rezultāti katrās sacensībās un gaidām arī uzvaras finālos.

14.martā norisinājās Vecpiebalgas čempionāta 7.kārta. Šoreiz sacensībās ņēma dalību 4 dāmas un 21 kungs no Cēsīm, Lizuma, Madonas, Ozoliem, Smiltenes, Veselavas un Vecpiebalgas novada. Šajā posmā debitēja Imants Paeglītis no Ozoliem. Šeit savu roku ir pielicis Jānis Stepiņš, kurš ar savu azartu ir piesaistījis vairākus jaunus spēlētājus.

Arī šajā kārtā bija ieradušās tikai četras dāmas, tāpēc tika nolemts spēlēt kopā ar kungiem. Jāsaka ka dāmas ļoti veiksmīgi konkurēja ar kungiem un trīs no četrām iekļuva izslēgšanas spēlēs. Dāmām vietu kārtība pēc uzrādītajiem rezultātiem izslēgšanas spēlēs.

1.vieta – Kristīne Kuzmane
2.vieta – Zeltīte Strade
3.vieta – Zanda Jurkāne
4.vieta – Avelīna Lāce

Dalībniekus salozēja 5 grupās no kurām izslēgšanas spēlēs iekļuva trīs labākie un ceturto vietu labākā rezultāta īpašnieks. Šajā rādītājā labākais bija Oskars Kuzmans. Tālākā izspēle pēc divmīnuss sistēmas, bet neizkļuvušie no grupām izspēlēja “Gandarījuma turnīru”, kurā labākais – Jānis Stepiņš.

Turnīra rezultāti un statistika

1.vieta – Jānis Muižnieks
2.vieta – Antons Kuzmans
3.vieta – Kristīne Kuzmane
4.vieta – Zeltīte Strade
5. – 6.vieta – Gunārs Zommers
5. – 6.vieta – Raivis Ogorodovs
7. – 8.vieta – Didzis Draulis
7. – 8.vieta – Oskars Kuzmans
9. – 12.vieta – Imants Paeglītis
9. – 12.vieta – Mārcis Ciekurs
9. – 12.vieta – Jānis Bačkins
9. – 12.vieta – Zanda Jurkāne
13. – 16.vieta – Guntis Kalītis
13. – 16.vieta – Ivo Teriška
13. – 16.vieta – Armands Mivrenieks
13. – 16.vieta – Matīss Bauers
Pārējiem dalīta 17.vieta

 Grupu spēļu tabulas (skatīt šeit)

Izslēgšanas spēļu tabula (skatīt šeit)

Gunārs Zommers – 180, Antons Kuzmans – 2×16, 19 bulta, Jānis Muižnieks – nob. no 115, Imants Paeglītis – nob. no 103, Kristīne Kuzmane – nob. no 100, Oskars Kuzmans – 18 bulta

Kopvērtējums un statistika sadaļā “Rezultāti”

Priekšpēdējā 8.kārta 11.aprīlī!

Kristīne Kuzmane, kā vienīgā no šautriņu mešanas kluba “Vecpiebalga” startēja Lietuvā notiekošajās “Traķu pils Kauss” sacensībās, kuras norisinājās no 7.-8.martam. Priekš Kristīnes sacensības izvērtās ļoti veiksmīgas, jo abās turnīru dienās tika izcīnītas augstās 3.vietas. Turnīrā startēja vairāk nekā 120 dalībnieki no Anglijas, Baltkrievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Skotijas un Somijas.

Vertical Menu

Search

Categories