Monthly Archives: April 2017

20170415_171347Jau piekto reizi Vecpiebalgā aizvadītas tradicionālās ” Lieldienu kauss 2017 ” sacensības pielozētajiem pāriem. Sacensībās piedalījās 15 dalībnieki no Cēsīm, Līgatnes, Rīgas, Madonas, Vestienas, Veselavas un Vecpiebalgas novada. Pirmo reizi sacensībās piedalījās Gunāra Zommera meita Lelde Zommere.

Spēlētājus ar izlozes palīdzību salozēja pa pāriem uz katru spēļu kārtu. Spēlētājs, kurš iegūst 6 zaudējumus izstājās no tālākās cīņas. Spēles notiek līdz noskaidro astoņus labākos, kuri tad cīnījās par godalgotajām vietām.

Pēc izspēlētām astoņām kārtām kā pirmie no tālākās cīņas izstājās Ilgvars Lācis, Jānis Muižnieks, Avelīna Lāce, pēc devītās kārtas Lelde Zommere, Uģis Āboliņš un Ivo Mote. Pārspēlē par iekļūšanu labāko astoņniekā Evalds Zommers pārspēja Daini Skrastiņu.

Pusfināls:
Kristīne Kuzmane, Kaspars Dubra – Gunārs Zommers, Zanda Jurkāne 1:3
Jānis Bačkins, Matīss Bauers – Evalds Zommers, Oskars Kuzmans 0:3

Par 3.vietu:
Kristīne Kuzmane, Kaspars Dubra – Matīss Bauers, Jānis Bačkins 2:3

Fināls:
Oskars Kuzmans, Zanda Jurkāne – Evalds Zommers, Gunārs Zommers 4:2

Statistika:
Oskars Kuzmans ar Gunāru Zommeru legu ar 16 bultu, Avelīnai Lācei nob. no 100, Uģis Āboliņš 180 un nob. no 100

Paldies visiem, kas piedalījās!

Jēkabpilī aizvadītas šautriņu mešanas sacensības “Jēkabpils kauss 2017″. Sacensībās piedalījās 80 dalībnieki no Latvijas un Krievijas. Mūsu klubu pārstāvēja Avelīna Lāce, Ilze Niklāva, Kristīne Kuzmane, Zanda Jurkāne, Antons Kuzmans, Gunārs Zommers, Oskars Kuzmans, Uģis Āboliņš, Jānis Lauks un Ilgvars Lācis.

Sestdienā notika individuālās sacensības. Jauniešu konkurencē Uģim Āboliņam 2.vieta. Dāmu konkurencē Kristīnei Kuzmanei un Avelīnai Lācei 5.vieta, bet Zandai Jurkānei 17.vieta. Uzvarēja Zeltīte Strade no Lizuma. Kungu cīņās labākais no mūsējiem Oskars Kuzmans ar izcīnīto 9.vietu. Antonam Kuzmanam, Jānim Laukam un Uģim Āboliņam 17.vieta, bet Gunāram Zommeram un Ilgvaram Lācim 33.vieta. Uzvarēja Gatis Lancers, kurš finālā pieveica Nauri Gleglu.

Svētdienā notika pāru sacensības, kurās Avelīnai Lācei ar Kristīni Kuzmani un Zandai Jurkānei ar Ilzi Niklāvu 5.vieta. Kungu pāru sacensībās labs sniegums Oskaram Kuzmanam ar Uldi Zeitmani (Jūrmala), kuriem godalgotā 2.vieta. Jānis Lauks ar Ilgvaru Lāci, Antons Kuzmans ar Gunāru Zommeru, Uģis Āboliņš ar Gunāru Ozoliņu (Kārsava) izslēgšanas spēlēs neiekļuva un ieņēma dalītu 17.vietu. Par pāru čempioniem kļuva Marija Ružāne ar Zeltīti Stradi dāmām un Aigars Strēlis ar Kristapu Mickus kungiem.

Sīkāk par sacensībām un rezultātiem: www.latviadarts.com

Vertical Menu

Search

Categories