Monthly Archives: November 2019

WhatsApp Image 2019-12-10 at 16.28.52

Vecpiebalgas šautriņu mešanas čempionāta trešo kārtu aizvadījām 22.novembrī. Sacensībās piedalījās spēlētāji no Cesvaines, Kārķiem, Līgatnes, Mētrienas, Ozoliem, Rankas, Rīgas, Salacgrīvas, Saikavas, Smiltenes, Vestienas un Vecpiebalgas novada. Kopumā piedalījās 26 dalībnieki (3 dāmas un 23 kungi). Vecpiebalgas čempionātā pirmo reizi startēja Ivo Bergmanis, Ingus Bergmanis un Ivars Bezdelīga no Salacgrīvas.

Spēlētājus salozēja astoņās grupās, no kurām izslēgšanas spēlēs iekļuva divi labākie, bet grupu trešo un ceturto vietu ieguvēji izspēlēja “Gandarījuma turnīru”, noskaidrojot galīgo vietu sadalījumu. Izslēgšanas spēles pēc divu mīnusu sistēmas.

3. kārtas rezultāti:
1.vieta – Oskars Kuzmans
2.vieta – Ilvars Draulis
3.vieta – Jānis Zommers
4.vieta – Avelīna Lāce
5.vieta – Matīss Bauers
6.vieta – Gunārs Zommers
7.vieta – Imants Paeglītis
8.vieta – Jānis Lauks
9.vieta – Andis Lauva
10.vieta – Evalds Zommers
11.vieta – Raivis Kecko
12.vieta – Kaspars Dubra
13.vieta – Jurģis Zommers
14.vieta – Jevgēņijs Šantars
15.vieta – Ivo Bergmanis
16.vieta – Viesturs Ābele
17.vieta – Ingus Bergmanis – Gandarījuma turnīra uzvarētājs
18.vieta – Ivars Bezdelīga
19.vieta – Oskars Draulis
20.vieta – Jānis Stepiņš
21.vieta – Jānis Ābele
22.vieta – Anna Enkure
23.vieta – Mārtiņš Metums
24.vieta – Didzis Draulis
25.vieta – Dinija Gabranova
26.vieta – Ilgvars Lācis

Grupu spēļu tabulas
Izslēgšanas spēļu tabulas

Kopvērtējums sadaļā – Rezultāti

Statistika:
180 - Oskars Kuzmans 2x, Jurģis Zommers, Ilvars Draulis

Nobeigumi – Jānis Ābele no 138, Ilvars Draulis no 113, Andis Lauva no 110, Evalds Zommers no 100

Ātrākie legi – Oskars Kuzmans 2×15,17,2×18,3×19, Oskars Draulis 15, Ilvars Draulis 18,19, Jānis Zommers 19, Imants Paeglītis 19

Pēdējā kārta šogad, 28.decembrī! 

Kā jau tradicionāli uz gada pēdējo kārtu sagatavojam dāvaniņas (3 – 5 eur vērtībā), lai viens otru varam iepriecināt Jauno gadu sagaidot.

9. novembrī Liepājā norisinājās Latvijas reitinga sacensības, kurās no mūsu kluba piedalījās – Avelīna Lāce, Alise Medne, Andis Lauva, Andris Mednis, Jānis Zommers, Jurģis Zommers, Gunārs Zommers, Ilgvars Lācis un Evalds Zommers.

Astoņu junioru konkurencē Jurģis savā grupā palika ceturtais un izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Vienpadsmit jauniešu turnīrā Jurģis revanšējās par neveiksmi starp junioriem un grupā ieņemot 3.vietu iekļuva izslēgšanas spēlēs. Pirmajā kārtā uzvarēts Roberts Lieģis ar 3:2, bet par tikšanu finālā zaudējums Ralfam Lieģim ar 1:3 un iegūta 3.vieta. Alisei ne tik veiksmīgas spēles un izslēgšanas spēlēs iekļūt neizdevās.

Dāmu turnīrā Alisei un  Avelīnai neveiksmīgas spēlēs un iekļūt izslēgšanas spēlēs neizdevās. Avelīna revanšējās gandarījuma turnīrā, tajā uzvarot.

Kungu turnīrā kā vienīgas no grupas neizkļuva Ilgvars, bet pārējie cīnījās gana veiksmīgi un iekļuva izslēgšanas spēlēs. Pirmo izslēgšanas spēļu kārtu izdevās pārvarēt Jānim un Andim, bet nākamā kārta abiem zaudējumi un ieņemta 17.vieta. Zaudējot pirmajā kārtā 33.vieta Andrim, Gunāram, Jurģim un Evaldam.

Vairāk par rezultātiem: www.latviadarts.com

Nākamās sacensības “ Winmau Latvia OPEN 2019″, Rīgā no 22. līdz 24.novembrim!

29. oktobrī pirmo reizi Kandavā norisinājās Latvijas reitinga sacensības, kurās no mūsu kluba piedalījās – Avelīna Lāce, Alise Medne, Andis Lauva, Andris Mednis, Gunārs Zommers, Jevgēņijs Šantars, Ilgvars Lācis, Oskars Kuzmans un Evalds Zommers.

Jauniešu konkurencē kā vienīgā no mūsu kluba startēja Alise. Grupā ieņemot 3.vietu, Alise izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Dāmu turnīrā Alisei krietni labāks sniegums un grupā ieņemot 3.vietu kvalificējās izslēgšanas spēlēm. Vēl labāk veicās Avelīnai, kura grupā ieņēma 2.vietu. Diemžēl izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Avelīnai zaudējums 0:4 pret lietuvieti Alginu Juknaiti, bet Alisei 0:4 pret Sarmīti Lavrentjevu.

Kā jau varēja gaidīt, tad no mūsējiem labākais sniegums Oskaram, izcīnot 5.vietu, ceturtdaļfinālā zaudējot šo sacensību uzvarētājam Laimonim Naglim. Tāpat izslēgšanas spēlēs iekļuva Andis, Gunārs un Evalds. Labāk veicās brāļiem, kuriem uzvaras pirmajā kārtā un iekļūšana otrajā kārtā, tajā gan abi zaudēja un ieņēma 17.vietu. Andim zaudējums pirmajā kārtā un 33.vieta. Andris, Ilgvars un Jevgēņijs izslēgšanas spēlēs neiekļuva un varēja cīnīties “Gandarījuma turnīrā”, ko gana veiksmīgi izdarīja Andris un tajā izcīnīja uzvaru.

Vairāk par rezultātiem: www.latviadarts.com

Nākamās Megogo reitinga sacensības Liepājā, 9.novembrī!

Vertical Menu

Search

Categories