Monthly Archives: April 2022

20220416_180430

16. un 17.aprīlī Jēkabpils sporta namā norisinājās Latvijas reitinga sacensības “Jēkabpils kauss 2022″. Pēc ilgāka laika kuplākā skaitā sacensībās piedalījās mūsu kluba spēlētāji – Avelīna Lāce, Aivis Ķuzis, Andis Lauva, Andris Mednis, Gunārs Zommers, Jānis Zommers, Jevgēņijs Šantars, Jurģis Zommers, Ilgvars Lācis un kluba jaunākais dalībnieks Roberts Grieznis no Taurenes. Individuālajās sacensībās kopā piedalījās 116 dalībnieki (4 juniori, 9 jaunieši, 21 dāma, 15 kungi A divīzijā un B divīzijā 69 kungi).

Junioros debitēja un vispār pirmo reizi sacensībās šautriņas meta Roberts Grieznis. Četru dalībnieku konkurencē godam izcīnīta godalgotā 2.vieta, ar ko arī viņu apsveicam.

Jauniešu konkurencē Jurģim Zommeram pēc sīvām cīņām grupā tomēr izslēgšanas spēlēs iekļūt neizdevās un jāsamierinās ar 5.vietu.

Dāmu sacensībās pēc Latvijas čempionāta izlaišanas atgriezās Avelīna Lāce un jāsaka , ka veiksmīgi, sacensības ierindojoties godalgotajā 3.vietā. Sveicam!

Kungu A divīzijā mūsu kluba pārstāvji nebija, bet B divīzijā starp 69 dalībniekiem septiņi mūsu kluba dalībnieki.
Labākie ar ieņemto 9.vietu Andis Lauva un Andris Mednis, 17.vietā Jānis Zommers un Gunārs Zommers, 33.vietā Ilgvars Lācis, bet Aivis Ķuzis un Jevgēņijs Šantars izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Svētdienas pāru sacensībās kā vienīgais no mūsu kluba piedalījās Aivis Ķuzis spēlējot pārī ar Viesturu Svilānu. Apakšgrupā ar izcīnītu vienu uzvaru bija par maz, lai piedalītos izslēgšanas spēlēs, tā aŗī pēc grupu spēlēm noslēdzot savu dalību sacensībās.

Vairāk par sacensībām un rezultātiem LDO mājas lapā: www.latviadarts.com.

Nākamās mūsu kluba organizētās Latvijas reitinga sacensības “Vecpiebalgas kauss 2022″, 28.maijā, šogad Cēsīs!

Vertical Menu

Search

Categories