Šogad Latvijas čempionāts šautriņu mešanā jau pēc kārtas 27 reizi, no 13. – 15.janvārim norisinājās Jēkabpilī. Kuplā skaitā sacensībās startēja šautriņu mešanas kluba “Vecpiebalga” dalībnieki – Avelīna Lāce , Madara Višņova, Zanda Jurkāne, Gunārs Zommers, Antons Kuzmans, Ilgvars Lācis, Matīss Bauers, Oskars Kuzmans, Jānis Lauks, Jānis Stepiņš, Uģis Āboliņš, Edžus Ķaukulis un Imants Paeglītis.

Individuālajās sacensībās piedalījās 3 juniori, 6 jaunieši, 23 dāmas un 60 kungi.

Jauniešu konkurencē Uģim Āboliņam otro gadu pēc kārtas godalgotā 2.vieta, bet jau trešo jauniešu čempiona titulu izcīnīja Rihards Slišāns no Vecumniekiem.

Dāmu konkurencē Avelīnai Lācei godalgotā 3.vieta, bet par čempioni pirmo reizi kļuva Irēna Bauze no Vaiņodes. Zandai Jurkānei un Madarai Višņovai dalīta 17.vieta.

Kungu sacensībās labākie no mūsējiem Gunārs Zommers ar izcīnīto 9.vietu un Antons Kuzmans ar 17.vietu, bet pārējie izslēgšanas spēlēs neiekļuva un ieņēma dalītu 33.vietu. Par čempionu kļuva Aigars Strēlis no Priekules.

Svētdienā notika pāru sacensības, kurās piedalījās 11 dāmu un 26 kungu pāri. No mūsu kluba sartēja – Avelīna Lāce – Zanda Jurkāne, Matīss Bauers – Ilgvars Lācis, Antons Kuzmans – Gunārs Zommers, Jānis Lauks – Uģis Āboliņš, Jānis Stepiņš – Imants Paeglītis un Oskars Kuzmans ar Uldi Zeitmani no Jūrmalas.

Pāru sacensībās rezultāti pieticīgāki, jo izslēgšanas spēlēs iekļuva tikai Jānis Stepiņš ar Imantu Paeglīti un Oskars Kuzmans ar Uldi Zeitmani. Labāk veicās Oskaram ar Uldi kuriem 5.vieta, bet Jānim ar Imantu 9.vieta. Dāmām uzvarēja Zeltīte Strade – Marija Ružāne, bet kungiem Madars Razma – Aigars Strēlis.

Sīkāk par rezultātiem: www.latviadarts.com

Informācija sagatavota no LDO mājas lapas

Nākamās Latvijas reitinga sacensības “Vaiņodes kauss”, kas notiks 18.februārī Vaiņodē.

Leave a Reply

Vertical Menu
Search
Categories