13. un 14.aprīlī Jēkabpilī norisinājās ikgadējās sacensības šautriņu mešanā “Jēkabpils kauss 2019″. Mūsu šautriņu mešanas klubu pārstāvēja – Avelīna Lāce, Alise Medne, Antons Kuzmans, Andris Mednis, Andis Lauva, Evalds Zommers, Gunārs Zommers, Jānis Zommers, Jurģis Zommers, Jevgēņijs Šantars, Matīss Bauers un Ilgvars Lācis.

Astoņu junioru konkurencē Jurģis no apakšgrupas izkļuva, kā otrais, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumu un ieņēma 5. vietu.

Jauniešu sacensībās Jurģim tik labi neveicās un izslēgšanas spēlēs netika. Labāk sekmējās Alisei, kura iekļuva izslēgšanas spēlēs, bet tur pirmajā kārtā zaudējums un ieņemta 5. vieta.

Dāmu sacensībās Avelīna grupā ieņēma otro vietu, bet Alise palika trešā un izslēgšanas spēlēs neiekļuva. Avelīnai  pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā uzvara 4:0 pret Helēnu Brūnu, bet ceturtdaļfinālā sīvā cīņā ar 3:4 piekāpās Marijai Ružānei. Alisei 17. vieta, bet Avelīnai augstā 5. vieta.

77 kungu konkurencē labākie pēc apakšgrupu spēlēm Andris Mednis un Gunārs Zommers, kuri savās grupās ieņēma pirmo vietu un brīvu pirmo kārtu. Kā otrie savās grupās palika Jānis Zommers un Matīss Bauers, bet kā trešais Antons Kuzmans. Andim, Jevgēņijam, Evaldam un Ilgvaram tālāk tik neizdevās un ieņemta dalīta 65. vieta. Pirmā izslēgšanas spēļu kārta veiksmīga Jānim un Matīsam, bet zaudējums Antonam, kuram 33. vieta. Nākamā kārta bija liktenīga visiem mūsu kungiem, jo pie uzvaras netika neviens. Rezultātā visiem 17. vieta.

Svētdienā notika pāru sacensības, kurās piedalījās sekojoši mūsu kluba pāri – Antons Kuzmans ar Andi Lauvu, Gunārs Zommers ar Evaldu Zommeru, Jānis Zommers ar Jurģi Zommeru un Matīss Bauers ar Ilgvaru Lāci.

Izloze nebija labvēlīga mums, jo vienā grupā ielozēja trīs mūsu pārus. Matīsa – Ilgvara un Antona – Anda pāriem neveiksmīgas spēles un izslēgšanas spēlēs neiekļuva. Abi Zommeru pāri spēlēja krietni veiksmīgāk un tika pie iespējas sacensties izslēgšanas spēlēs. Tēvam un dēlam Zommeriem pirmajā kārtā zaudējums un ieņemta 9. vieta, bet brāliem Zommeriem tikšana otrajā kārtā, kurā zaudējums un augstā 5. vieta.

Vairāk par sacensībām un rezultātiem LDO mājas lapā: www.latviadarts.com

Nākamās Latvijas reitinga sacensības Bauskā, 25. maijā!

Vertical Menu
Search
Categories