WhatsApp Image 2019-06-17 at 14.48.57

25. maijā Bauskā norisinājās Latvijas reitinga sacensības “Bauskas kauss 2019″. Mūsu šautriņu mešanas klubu pārstāvēja – Avelīna Lāce, Alise Medne, Andis Lauva, Evalds Zommers, Ilgvars Lācis, Jevgēņijs Šantars un Oskars Kuzmans.

Sešu jauniešu konkurencē Alise izcīnīja 3. vietu, pusfinālā zaudējot jauniešu sacensību uzvarētājam Ralfam Laumanim no Liepājas.

Dāmu sacensībās Alise apakšgrupā ierindojās 3. vietā un izslēgšanas spēlēs neiekļuva. Labāk veicās Avelīnai, kura no apakšgrupas izgāja kā pirmā un astotdaļfinālā ar 4:0 uzvarēja Mariju Ružāni. Ceturtdaļfinālā diemžēl ar 2:4 nācās piekāpties Signei Sinkēvičai. Rezultātā Avelīnai 5. vieta, bet Alisei 17. vieta.

Astoņdesmit kungu konkurencē ļoti labs sniegums Oskaram, kurš darba dēļ bija izlaidis pēdējos divus Latvijas reitinga turnīrus. Oskars no apakšgrupas izgāja kā otrais, bet ceļā līdz pusfinālam uzvarēja lietuvieti Tomasu Riaubiški ar 4:0, Guntaru Grebski ar 4:0, Jāni Kupši ar 4:2, Valteru Melderi ar 4:2. Pusfinālā spraigā spēlē diemžēl nācās piekāpties vēlākajam sacensību uzvarētājam Mindaugam Barauskam ar 3:5.
Evaldam un Ilgvaram arī izdevās izkļūt no apakšgrupas, bet izslēgšanas spēļu pirmā kārtā abi piedzīvoja zaudējumus ar identisku rezultātu 0:4 pret Kasparu Abramenko un Valteru Melderi. Andim un Jevgēņijam spēle nevedās un abi izslēgšanas spēlēs neiekļuva.
Gala rezultātā Oskaram augstā 3. vieta Evaldam un Ilgvaram 33. vieta, bet Andim un Jevgēņjam 65. vieta.

Vairāk par rezultātiem : www.latviadarts.com

Nākamās Latvijas reitinga sacensības 8. jūnijā Cēsīs!

Vertical Menu
Search
Categories