24. un 25. augustā Priekulē norisinājās Latvijas reitinga sacensības “Priekules kauss 2019″. Mūsu šautriņu mešanas klubu pārstāvēja -  Alise Medne, Andis Lauva, Andris Mednis, Gunārs Zommers, Evalds Zommers, Jānis Zommers, Jurģis Zommers un Jevgēņijs Šantars.

Junioru (10 dalībnieki) konkurencē Jurģis Zommers, kā trešais no grupas iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur gan jau pirmajā spēlē piekāpās Ralfam Lieģim. Jurģim junioru turnīrā 5.vieta.

11 jauniešu konkurencē Alise un Jurģis iekļuva izslēgšanas spēlēs. Tajās jau pirmajā kārtā abiem zaudējumi pret Markusu Jansonu un Ralfu Laumani. Rezultātā abiem jauniešiem 5.vieta.

Alise kā vienīgā no mūsu kluba piedalījās dāmu sacensībās. Grupā nācās piekāpties pieredzējušām pretiniecēm un izslēgšanas spēlēs neiekļuva. Gandarījuma turnīrā Alisei veicās labāk un viņa iekļuva finālā , kur gan zaudējums Sandijai Andersonei.

Rekordlielā 93 kungu konkurencē labākie no mūsējiem Jānis un Gunārs Zommeri, kuri no grupām izgāja, kā pirmais un otrais. Pirmajā kārtā attiecīgi uzvarēti Rolands Krūze ar 4:0 un Juris Alužāns ar 4:3, bet nākamajā kārtā piedzīvoti zaudējumi Arnim Kupčam ar 3:4 un Edgaram Ziemulim ar 1:4. Izslēgšanas spēlēs iekļuva arī Andis Lauva, bet jau pirmā kārtā piekāpās Aivaram Šutkam ar 1:4.
Andris, Evalds, Jurģis un Jevgēņijs izslēgšanas spēlēs neiekļuva.
Gala rezultātā Jānim un Gunāram 17. vieta, Andim 33.vieta, bet Andrim, Evaldam, Jurģim un Jevgēņijam 65. vieta.

Vairāk par rezultātiem : www.latviadarts.com

Nākamās Latvijas reitinga sacensības 21.septembrī Irlavā!

Vertical Menu
Search
Categories